Soepen
Weergave:
  1 / 2  

   1  2  

DIRECT DE HEERLIJKE GEUR VAN SOEP!

Niets dat zo lekker smaakt als een warme pot verrukkelijke soep. De Sublimix soepen brengen direct de heerlijke geur van verse soep. Onze soepen zijn te gebruiken als instantsoep (oplossen in kokend water en klaar) of als toevoeging aan je huisbereide soepen voor een nog betere smaak.

GLUTENVRIJE SOEPEN
Alle Sublimix soepen zijn glutenvrij. Daarbovenop zijn de meeste van onze soepen vetarm, lactosevrij en vrij van smaakversterkers. Je menu aanvullen of gewoon als pauzemoment, een Sublimix soepje vol groenten is altijd een goede keuze.

BOSPADDENSTOELENSOEP
Een authentieke bospaddenstoelensoep met niet minder dan 4 soorten paddenstoelen (eekhoorntjesbrood, bruine ringboleet, shiitake en witte champignon). Ervaar deze romige soep met kleine stukjes paddenstoel.

ASPERGEROOMSOEP
Simpel en snel te maken met kokend water of als bindmiddel voor je eigen vers bereide soep, de Sublimix aspergeroomsoep laat je het hele jaar door genieten van asperges. Heerlijk romig met stukjes asperge voor die extra beet.

OOSTERSE CURRYSOEP
De Sublimix currysoep is een andere topper. Onze currysoep laat je proeven van het beste van de oosterse keuken. De smaken van citroengras, gember, komijn en koriander, heerlijk verpakt in een pittig soepje.

ITALIAANSE TOMATENSOEP
Vrijwel iedereen, klein of groot zal de Sublimix tomatensoep weten appreciëren. De mozzarella, de zongedroogde tomaatjes en kruiden zoals basilicum, oregano en tijm geven geeft deze tomatensoep een typische Italiaanse touch.