Sauzen
Weergave:
 

SAUSEN…DIE DOEN IEDEREEN ETEN

“Honger is de beste saus,” wordt gezegd. Onze overheerlijke Sublimix sauzen durven die stelling in twijfel trekken. Nood aan handige hulpmiddelen om snel de beste saus bij je gerecht te bereiden? De Sublimix sauzen zijn perfect voor het binden en kruiden van tal van sauzen. Of het nu vlees, vis, groenten of aardappelen zijn, het Sublimix assortiment heeft de gepaste saus voor om het even welk gerecht.

ONZE TOPPERS

WITTE SAUS
De witte saus van Sublimix is zonder twijfel een van de meest geliefde sauzen uit ons gamma. Maak er in een handomdraai een volle rijke bechamelsaus mee. Witte saus past bij heel wat gerechten. Combineer deze met onder meer bloemkool, broccoli of schorseneer. Bovendien is de saus de ideale basis voor een kerrie- of kaassaus.

BRUINE SAUS
De Sublimix bruine saus is super lekker bij een stukje vlees of aardappelen. Ideaal voor het kruiden en binden van je vleessauzen. Bovenal is onze bruine saus laag in calorieën en cholesterolgehalte.

PEPERSAUS
Een heerlijke romige pepersaus is nooit een slecht idee bij een stevige steak. De Sublimix pepersaus gevuld met groene peperbolletjes en daarmee lekker pittig.

HOLLANDAISE SAUS
Visgerechten, asperges, bloemkool, broccoli, witte kool en andere fijne groenten vergezellen van een smakelijke saus? Bestel de Sublimix Hollandaise saus en geniet van dit fluweelzachte sausje.

NOG MEER SAUZEN

Dat is niet alles… Ons sauzenassortiment bevat verder nog:
Gourmet saus
Jagersaus
Lichte braadsaus
Bolognaise saus