Kruiden-en-dressings
Weergave:
 

BRENGEN ELK GERECHT OP SMAAK

De finesse van elk gerecht zit ‘m in de kruiding. Met de Sublimix kruiden breng je elk gerecht op smaak. Onze kruiden kan je gebruiken voor vlees, vis, sauzen, soepen, groenten, … Hollandse, Zuiders, of Oosters gerecht klaarmaken? Sublimix biedt de juiste kruidenmix voor elke keuken. Doseer zelf naar eigen smaak.

ONZE BEST VERKOCHTE KRUIDEN

GRILLFIX
Grillfix is de uitgelezen kruidenmix om vlees en vis de finishing touch te geven. Dankzij de zorgvuldig samengestelde 15 kruiden past onze Grillfix perfect bij rundsvlees, varkenvlees, lamsvlees, wild of kip. Maar ook visgerechten met onder meer zalm en scampi’s kunnen op smaak gebracht worden met deze mix. Uiterst flexibel in gebruik dus!

FRITFIX
De Fritfix, het woord zegt het zelf, is ideaal om je frietjes te kruiden. Strooi ze over frietjes of gebakken aardappelen en geniet van een sublieme smaakervaring.

BOLOGNAISE MIX
Eenmaal geprobeerd maak je nooit meer bolognaise saus zonder deze kruidenmix. De Sublimix Bolognaise mix geeft een lichte binding en versterkt het tomatenaroma. Bovendien krijg je zo die typische Italiaanse touch met rozemarijn, oregano en basilicum.

WOKKRUIDEN
Oosters wokgerecht prepareren? Vergeet niet een paar snuifjes Sublimix wokkruiden toe te voegen. Ook op rundsvlees, gevogelte en vis is deze kruidenmix de ideale partner.

KRUIDENZOUT
Het Sublimix kruidenzout is het ideale alternatief voor gewoon keukenzout. Ideaal voor mensen die graag wat minder zout gebruiken.